Nieuws

eFulFillers bij nieuwjaarsreceptie van Thuiswinkel.org

01/02/2012 10:36

Op 12 januari was het team van eFulFillers aanwezig bij de Nieuwjaarsreceptie van Thuiswinkel.org. In een afgeladen Spant! in Bussum kwamen naar schatting 500 leden en businesspartners bijeen. Wat vooral opviel was de mate van de professionalisering onder de aanwezigen. Waar het drie jaar terug vooral jonge mannen in casual outfits waren, zag je nu veelal goedgeklede mannen en vrouwen die druk bezig waren met het onderhouden van hun netwerk.

In de Grote Zaal nam voorzitter Nijpels het woord en blikte terug op een succesvol jaar waarin de online omzet gestegen was naar meer dan €9 miljard, met de verwachting dat dit jaar de tien gaat worden gehaald. In zijn terugblik gaf de voorzitter zijn zorgen aan over cybercriminaliteit en de nieuwe cookie-wetgeving die het online winkeliers soms lastig maakt.

Voor dit jaar zal de nadruk komen te liggen op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO): People, Planet, Profit. Al deze punten staan verder uitgewerkt in het boekje wat bij binnenkomst werd uitgereikt.

Johan Derksen vertelde vervolgens een aantal anekdotes uit de voetballerij en na pakweg een uur was het tijd voor bier en bitterballen. In de lobby was er duidelijk een positieve ‘vibe’ waarmee duidelijk werd dat webwinkeliers klaar zijn voor dit nieuwe jaar.