Voor wie

Voor wie werkt eFulFillers?

eFulFillers is er voor webshopeigenaren, franchise-ondernemingen en bedrijven en organisaties die professionele ondersteuning zoeken.
Heeft u een winkel of bedrijf en gebruikt u internet als extra verkoopkanaal? Dan merkt u snel genoeg hoeveel tijd er gaat zitten in de gehele afhandeling van orders.

Voorraden bijhouden, bestellingen klaarmaken, factureren, retouren regelen, klanten te woord staan….. laat eFulFillers het regelen. Zodat u meer tijd heeft voor andere zaken.

Ook kunnen we u van dienst zijn als u ooit een webshop bent begonnen voor ‘erbij’ en er ondertussen te veel energie in moet steken, doordat de verkopen flink gestegen zijn. Of misschien wilt u verder professionaliseren in uitstraling en klantenbehandeling, maar ontbreekt het u aan de mogelijkheden om die stap te zetten. Ook dan is samenwerken met eFulFillers interessant.

Wanneer is uitbesteden aantrekkelijk?

Of eFulFillers inschakelen voor u interessant is, hangt vooral af vande omvang van uw webshop. Een vuistregel uit de praktijk: al vanaf 50 tot 100 bestellingen per maand is uitbesteden voor u efficiënt.

Hoevéél efficiënter, rekenen we graag uit tijdens een vrijblijvend onderhoud. Dan kunt u zelf bepalen wat uw voordeel is. U betaalt een vaste maandtarief en een scherp tarief per verwerkte order.

En dat voordeel gaat uiteraard verder dan alleen maar tijd of geld: met eFulFillers achter de schermen kunt u op professionaliteit effectief concurreren met andere online aanbieders!