Nieuws

Sinds 2013 is de webwinkel van Plus-speelgoed.nl gespecialiseerd in de verkoop van het Deense Plus-Plus. Dit speelgoed bestaat uit zachte bouwstenen in vele verschillende kleuren waarmee alle mogelijke vormen worden samengevoegd, zodat het eindeloze bouwmogelijkheden biedt. Door deze eigenschap is het ideaal … ..Lees verder »

De webwinkel Legpuzzels.nl is een van de grootste legpuzzel-webwinkels van Nederland. Met keuze uit vele duizenden legpuzzels, waaronder de allernieuwste van grote merken zoals Ravensburger en Jumbo, levert Legpuzzels.nl elke maand een groot aantal puzzels aan klanten in Nederland en België. … ..Lees verder »

Met het naderende einde van de Gloeilamp worden LED-lampen steeds vaker online besteld. En op hetzelfde moment dat de productie van de oude gloeilamp is gestaakt, heeft e-FulFillers de webwinkel van Gloeilampvervangers.nl geheel vernieuwd. Tot aan het logo toe is de … ..Lees verder »

Liefhebbers van Italiaanse horloges hebben weer een extra reden om naar de webwinkel van Mio Tempo te komen. In de afgelopen weken is er niet alleen hard gewerkt aan een nieuw design, ook is het assortiment uitgebreid met een groot aantal … ..Lees verder »

Op 1 juni 2012 heeft DNHC opnieuw een webwinkel geopend: lampenwebwinkel.nl. In de webwinkel kan de bezoeker zoeken binnen een groot aantal kwalitatief hoogwaardige lampen en armaturen. Het assortiment bestrijkt vrijwel het gehele huis, maar vergeet ook niet de professionele … ..Lees verder »

In Ede werd op 29 en 30 mei alweer voor de vierde keer Meet Magento georganiseerd. Op deze dagen hebben wij diverse mensen uit de branche ontmoet en samen zagen wij interessante presentaties die in veel gevallen met een half … ..Lees verder »

Sinds 18 april jl. heeft eFulFillers het beheer van de grootste Nederlandse legpuzzel webwinkel overgenomen. Met volledig behoud van functionaliteit is de webshop van Magento Enterprise gemigreerd naar het Magento platform van eFulFillers en zonder downtime is de webshop overgezet. … ..Lees verder »

In de eerste week van februari lanceert DNHC weer een nieuwe webshop, Quoins-juwelier.nl. Deze shop biedt een mooi assortiment hoogwaardige sieraden bestaande uit (lange) kettingen en verwisselbare hangers met hierin munten en disks. Quoins-juwelier is exclusief dealer van Quoins een … ..Lees verder »

Op 12 januari was het team van eFulFillers aanwezig bij de Nieuwjaarsreceptie van Thuiswinkel.org. In een afgeladen Spant! in Bussum kwamen naar schatting 500 leden en businesspartners bijeen. ..Lees verder »

In de eerste week van het nieuwe jaar lanceert DNHC weer een nieuwe webshop, SiSibeenmode.nl. ..Lees verder »