Nieuws

Nieuwe webwinkel voor Gloeilampvervangers

06/09/2012 9:27

Met het naderende einde van de Gloeilamp worden LED-lampen steeds vaker online besteld. En op hetzelfde moment dat de productie van de oude gloeilamp is gestaakt, heeft e-FulFillers de webwinkel van Gloeilampvervangers.nl geheel vernieuwd.

Tot aan het logo toe is de site in een modern jasje gestoken, alleen de frisse groene kleur van de vorige webwinkel is nog gebleven.

De opbouw van de webwinkel is zo gemaakt dat bezoekers sneller de juiste LED-lamp kunnen vinden. Daarvoor is de indeling van de site aangepast en hebben we een groter menu geplaatst waarbinnen in één oogopslag de juiste led-lamp te vinden valt. Ook is het voortaan mogelijk om op merk te zoeken vanuit het menu.

Twee verbeteringen staan nog op de rol: ieder product zal van overzichtelijke iconen worden voorzien waaruit een aantal zaken kan worden opgemaakt, zoals het verbruik, de lichtkleur of het wattage van de lamp die de betreffende LED-lamp kan vervangen. Ook komt er een eenvoudig stappenmenu, zodat ook nieuwe bezoekers eenvoudig de juiste LED-lamp kunnen selecteren.

Bezoek de vernieuwde webwinkel op: www.gloeilampvervangers.nl