Financiële fulfilment

Het debiteurenbeheer van uw webwinkel is van essentieel belang. Betalingen moeten veilig en betrouwbaar verlopen en u moet te allen tijde inzicht hebben in de financiële administratie van uw webwinkel. U heeft via uw account 24 uur per dag en 7 dagen per week inzicht in alle financiële transacties die betrekking hebben op uw webshop.

eFulFillers int voor u alle bedragen die rechtstreeks te maken hebben met de verkopen uit uw webwinkel. De inkomsten uit uw webwinkel worden gestort op een aparte bankrekening t.n.v. Stichting Beheer Derdengelden eFulFillers. Periodieke uitbetaling geschiedt op een door u aangegeven bankrekening. eFulFillers verrekent haar kosten niet met uw verkoopopbrengsten en houdt ook geen percentage in.

Betaalverkeer webwinkel

De klant heeft diverse betalingsmogelijkheden in uw webwinkel. iDeal, Paypal, credit card, rembours of vooruit betalen zijn de meest gangbare betalingsmogelijkheden. Belangrijk voor u is om te weten dat u het debiteurenbeheer aan eFulFillers kunt uitbesteden. Wij voldoen aan de hoogste eisen en veiligheidsnormen met betrekking tot de diverse betalingsmogelijkheden.

Verkoop rapportage

Maandelijks krijgt de webshopeigenaar een gedetailleerd overzicht met hierin een overzicht van alle verkopen in de afgelopen periode. Via een eigen, afgescheiden deel van de ‘admin’ van eFulFillers heeft u te allen tijde actuele informatie over de prestaties van de webshop. Daarnaast ontvangt u gedetailleerde informatie over bezoekers en hun activiteiten in de shop vanuit het Google Analytics pakket.

Helder kostenoverzicht

Aan het einde van iedere maand ontvangt u een factuur met een helder kostenoverzicht met specificaties van alle kosten voor abonnement, magazijn, verzending, debiteurenbeheer, marketing en additionele diensten.