Marketing fulfilment

Met de realisatie van een webshop alleen bent u er niet. De marketing voor uw webshop is van cruciaal belang. De basis van een goede webshop en van goede webshop promotie begint met SEO, Search Engine Optimalization (SEO). Dit is een vrij technisch verhaal maar het komt er op neer dat eFulFillers u ondersteunt bij de implementatie van SEO aanpassingen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het uitgebreide ‘affiliate network’ waarin u diverse campagnes kunt u het starten.

Technisch is het ook geen probleem om kortingsacties of spaaracties binnen uw webwinkel op te zetten. En ook het aanmaken van accounts en realiseren van bedrijfspagina’s in alle gangbare social media behoort eveneens tot de diensten van eFulFillers. Hierna worden deze gekoppeld aan de shop en krijgt de shopeigenaar (indien gewenst) instructie over het gebruik van LinkedIn, Twitter, FaceBook, Google+, YouTube, etcetera.

Webwinkel promotie uitbesteden

Marketing en promotie voor uw webshop is een vak op zich. Om uw webshop bekend en vindbaar te maken moet aan deze aspecten absoluut aandacht worden besteed. De kennis van eFulFillers reikt op dit gebied heel ver. Enerzijds omdat wij deze kennis in huis hebben maar anderzijds omdat wij voor verschillende cliënten nauw samenwerken met uiterst deskundige marketing- en SEO professionals.

Wat kunnen wij voor u doen

De volgende dienstverlening bieden wij u op het gebied van marketing:

– Social Media Marketing
– Campagne Management (w.o. Google Adwords)
– Social Commerce